søndag 14. september 2008

No second opinion needed

Da var det søndag igjen.

Har i dag selv-diagnosert meg med "søndags-syndromet". Vanlige symptomer omfatter (men begrenses ikke til): slapphet, svimmelhet, kvalme, manglende matlyst evt. raskt økende appetitt på mat med et unormalt høyt fett- og sukkernivå, synkende moral - ofte i kombinasjon med angstanfall i større eller mindre grad, samt migrenelignende tilstander.

Årsaken til dagens utbrudd av syndromet er helgens utskeielser. Disse i form av en hyggelig jentekveld på fredag, med en påfølgende like hyggelig bytur. Brillierte blandt annet i billiard på Lille London. Kvelden inneholdt visstnok både tyveri av lavere grad, urinering på offentlig plass og kebab. Sjarmerende, - ingenting å si på det. Da var det ikke fullt så morsomt å våkne lørdags formiddag.

Lørdagens første halvdel gikk med på å se fotballkamp, Engelsk storoppgjør mellom Liverpool og Manchester United, igjen Lille London. Etter tidligere løfter førte resultatet til en usedvanelig blid og smilende kjæreste, og èn stk. ny Liverpool-supporter. Ærlighet varer som kjent lengst, og det er da på sin plass å nevne at denne supporteren ikke er kjent for å være verken spesielt engasjert eller lojal når det kommer til fotball.


På kvelden sto immatrikuleringsball for linjeforeningen til samboeren for tur.

Ingenting er vel som å pynte seg og dra på ball sammen med prinsen sin?

Ingen kommentarer: